Tisztelt Látogatónk!

Az ön által használt böngészőnek van újabb verziója. Kérjük, frissítsen, hogy honlapunkat Ön is elképzeléseinknek megfelelően láthassa.

Honlapunk az alábbi böngészőkkel nyújt optimális élményt:

Google Chrome 9 és újabb ...
Mozilla Firefox 3.6 és újabb ...
Apple Safari 4 és újabb ...
Opera 10 és újabb ...
Microsoft Internet Explorer 7 és újabb ...
— or —
just call us
+36 1 488-7416

For a quick reservation

fill out this form

Fields marked with * are required.

A séf: Kovács Árpád

Siófokon kezdtem a pályámat. Az első komoly munkahelyem, amire igazán büszke vagyok a LouLou volt. Itt másfél évig dolgoztam Rudits Károly mellett.

A LouLou után a Bábelbe kerültem. Ekkor kapott magyar étterem először 14,5 pontot a Gault & Millau-tól. Itt készítettük el 2009-ben Pesti István konyhafőnök vezetésével az ország legjobb tányérdesszertjét, azt a bizonyos díjnyertes Rákóczi túróst.
Majd rövid időre Pécsre költöztem, ahol Várvizi Péter mellett dolgoztam a JT Enoteca Corsoban. Itt már konyhafőnöki pozíciót kaptam.
2010-ben felkértek, hogy vezessem a 21 Magyar Vendéglő konyháját. Örömmel tettem eleget a felkérésnek. A 21-ben eltöltött egy év után lehetőséget kaptam, hogy kipróbálhassam magamat a Zsiday család legelegánsabb éttermében, a Café Pierrot-ban is.  

A Budai vártól nem tudok elszakadni, 2014. júliusától a Vár: a Speiz konyháját vezetem.